Els dijous, 18 de novembre, 2 i 9 de desembre del 2021 i 13 de gener del 2022

El programa Parlem de... vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial.

Arash Fayez, Apolis i Limbo

Programa

Activitat
Comissaris Hiuwai Chu i Latitudes

Parlem de... Apunts per a Apunts

Amb Latitudes (Max Andrews i Mariana Cánepa Luna) i Hiuwai Chu
Dijous, 18 de novembre del 2021

Apunts per a Apunts és una visita guiada en la qual s’abordaran les temàtiques de l’exposició i com aquestes temàtiques dialoguen entre elles a través d’explicacions de les obres. A més, es compartirà el procés de treball portat a terme per a la preparació de l’exposició.

A càrrec de Latitudes (Max Andrews i Mariana Cánepa Luna) i Hiuwai Chu, comissaris de l’exposició.

Activitat
Detall d'obra d'Antoni Hervàs

Parlem de... Cabaret

Amb Antoni Hervàs
Dijous, 2 de desembre del 2021

Pintada com una porta, ha irromput en el museu amb una d'aquelles entrades que només poden fer les grans estrelles. Tothom s’ha presentat puntual a la cita. Hi ha qui diu que la seva imponent presència a la sala només pot significar que ha vingut a transportar-nos a la història d'aquells locals on es va forjar una trencadora escena de l'espectacle que va enlluernar tot Barcelona. D'altres, en canvi, pensen que no hem d’oblidar que és cabaret, així que és impossible saber del cert el que pot passar.

El recorregut continuarà fora del museu i es tancarà davant del Teatre Arnau.

A càrrec d’Antoni Hervàs, artista.

Activitat
Apolis, Arash Fayez

Parlem de... Anecdotes to be forgotten

Amb Arash Fayez
Dijous, 9 de desembre del 2021

Pots veure la visita de l'Arash Fayez al nostre canal de Youtube

En conjunció amb la seva instal·lació Apolis en el marc de Apunts per a un incendi dels ulls, Fayez presentarà un recorregut performatiu titulat Anecdotes to be forgotten. L’artista se servirà de l’espai del museu com a escenari i de la instal·lació (fotografies, documents i diapositives) com a decorats. Durant la performance, Fayez explicarà una sèrie d’anècdotes interrelacionades sobre l’espera, la suspensió i el fet de ser als llimbs.

A càrrec d’Arash Fayez, artista.

Activitat
Parlem de... Passió i cartografia per a un incendi dels ulls

Parlem de... Passió i cartografia per a un incendi dels ulls

Amb Gabriel Ventura i Pere Martínez
Dijous, 13 de gener del 2022

A través d’un poema que es descompon en una pluralitat de veus i punts de vista, Gabriel Ventura dibuixa una cartografia textual d'Apunts per a un incendi dels ulls. Un mapa en moviment de versos que el cantaor Pere Martínez interpretarà al llarg de les sales del museu amb una dramatúrgia sòbria i intuïtiva.

Visita cantada a càrrec de Gabriel Ventura, poeta, i Pere Martínez, cantant.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.


Exposició