al

Parlem de... Al descobert o d'amagat amb Hiuwai Chu, Josep Perelló, Esther Gratacòs, Olga Subirós i Óscar Marín

El programa Parlem de vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial.

Es diu que tenim més coneixements de galàxies llunyanes que no pas del fons dels oceans. Podríem dir una cosa semblant sobre la nostra relació amb el futur: el futur llunyà de vegades ens pot resultar més familiar que el present profund.

Al descobert o d’amagat comissariada pel Raqs Media Collective, és com un jaciment en múltiples estrats que explora un concepte de futur en el qual dialoguen una miríada d'històries i geografies. D’aquesta manera es dona lloc a una pluralitat de possibilitats i indagacions que segueixen camins que s'entrellacen, s'entreteixeixen i exposen relacions entre objectes, sentiments i conceptes, alhora que tracen espais indeterminats entre ells.

Ivana Franke. Disorientation Station (Black) 2016

Programa

VISITES ANTERIORS

10 DE NOVEMBRE, a les 18 h: Parlem d’Al descobert o d’amagat amb Hiuwai Chu, conservadora d’exposicions del MACBA

15 DE DESEMBRE, a les 18 h: Parlem de fer i desfer la ciència íntima i participativa sobre Al descobert o d’amagat amb Josep Perelló, físic, professor de la UB i responsable d’OpenSystemsUB

9 DE FEBRER, a les 18 h: Parlem de mirar l’art a través de les neurones dins Al descobert o d’amagat amb Esther Gratacòs Batlle, investigadora de l’Institut de Neurociències de la Universitat de Barcelona.

9 DE MARÇ, a les 18 h: Parlem de fer i desfer la ciència íntima i participativa sobre Al descobert o d’amagat amb Josep Perelló, físic, professor de la UB i responsable d’OpenSystemsUB.

16 DE MARÇ, a les 18 h: Parlarem d’art, màgia i tecnologia a l’exposició Al descobert o d’amagat amb Olga Subirós, arquitecta que comissaria i dissenya projectes expositius (Big Bang Data, Immersos en les dades, Data Square) i Óscar Marín, enginyer de telecomunicacions especialitzat en visualització de dades i storytelling en realitat virtual i fundador del col·lectiu Outliers.

CULTURA

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68

Exposició


Continguts relacionats

Activitats

Àudios

Parlem de "Al descobert o d'amagat" amb Hiuwai Chu
Parlem de fer i desfer la ciència íntima i participativa sobre "Al descobert o d’amagat" amb Josep Perelló
Parlem de mirar l’art a través de les neurones dins Al descobert o d’amagat amb Esther Gratacòs Batlle
Parlem d’art, màgia i tecnologia a l’exposició Al descobert o d’amagat amb Olga Subirós
Podria ser el meu dormitori (o una cosa semblant). Fins i tot les mateixes característiques tècniques: totes les parets i volums construïts en aquest mòdul de tela crua per a pintors on mesurar-me i mesurar-nos.
Pep Agut