Fins el 23 de juny de 2023

La visita a la Col·lecció del MACBA, Preludi. Intenció poètica defuig el relat cronològic i proposa un acostament a la Col·lecció entès com un exercici que permet temptejar una ruptura del marc institucional, oferint un espai de reflexió i de crítica on el concepte de l’art i la seva experiència es presenten com un principi generador i emancipador. Des d’on la matèria sensible que conformen les peces s’amplia amb noves adquisicions i afavoreix nous escenaris de relació entre les obres. Constituint un nou relat d’històries que inclou absències i afavoreix uns altres discursos en tant que espais comuns, escenaris de possibilitat on es poden qüestionar i actualitzar les formes de relació que estableixen les pràctiques artístiques amb els subjectes.

En interacció dialògica amb els estudiants, ens aproximarem a la construcció i als significats d’aquestes possibles narratives, i, a partir de l’experiència viscuda amb les obres, obrirem l’espai per activar, imaginar i donar forma a la seva pròpia narrativa.

A càrrec d’Avalancha, col·lectiu d’investigació artística i educativa format per Loli Acebal, blanca arias, María Bendito, edu rubio i pol terrés.

Informació pràctica:
  • Dates: a partir de l’11 de gener de 2023
  • Dirigit a: secundària, batxillerat i cicles formatius
  • Horari: els dimecres, dijous i divendres, a les 12:00 h
  • Durada: 90 min
  • Preu per grup/classe: 80 €
Gràcies a la col·laboració de
EduCaixa logo
Visita de joves a la Col·lecció MACBA

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de educacio [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 412 14 13.


Exposició