Aquest llibre interroga i escruta el sentit de l’experiència col·lectiva des de la dissidència sexual i des dels seus actors polítics. Analitza els esdeveniments i els llocs on s’inscriuen les seves lluites, els seus afectes, els seus èxits i fracassos, les seves pors, els seus silencis, la seva ràbia i el seu desig, així com la seva potència. Aquest ha estat el lloc comú de trobada i el punt de partida del programa cultural El futuro de la revuelta. Memoria y deseo LGTBI-Q, promogut per l’Ajuntament de Madrid el 2017.

Amb la participació de Lucía Egaña, Diego Marchante – Genderhacker, Pablo Martínez i Iñaki Vázquez.

En aquest llibre s’hi han recollit les veus i els cossos de molts i moltes activistes, passivistes, artistes, poetes, teòrics i teòriques, migrants, feministes, gitanes, afrodescendents, persones solidàries i de gran talent que han aportat els seus enfocaments diversos, polítics, desitjants, per tal de proporcionar eines per al canvi social, polític i sexual; per rescindir el contracte cisheterosexual; per qüestionar el patriarcat i el racisme; per inventar nous llenguatges, noves sexualitats, nous vincles, noves sociabilitats... Per intentar regirar-ho tot. I continuar ballant.

El libro de buen mor consta de quatre capítols: «Memoria», «Deseo», «Porvenir» i «Contraarchivo».

Coorganitzat:

L'Internationale. Our Many Europes. Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union
 

Our Many Europes és un programa de la confederació europea de museus "L'Internationale" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L'Internationale (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Moderna Galerija (MG + msum), Ljubljana, Van Abbemuseum, Països Baixos, MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie, SALT Research and programs a Istanbul i Ankara, i el Museu Reina Sofia, Madrid) i els seus socis del National College of Art and Design y (NCAD), Dublín i Valand Academy (Gothenburg University) estan presentant més de 40 activitats públiques (conferències, exposicions, tallers) des d'ara fins a maig de 2022.

Mi cuerpx es una fiesta!

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.
 

Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer