Aquest llibre interroga i escruta el sentit de l’experiència col·lectiva des de la dissidència sexual i des dels seus actors polítics. Analitza els esdeveniments i els llocs on s’inscriuen les seves lluites, els seus afectes, els seus èxits i fracassos, les seves pors, els seus silencis, la seva ràbia i el seu desig, així com la seva potència. Aquest ha estat el lloc comú de trobada i el punt de partida del programa cultural El futuro de la revuelta. Memoria y deseo LGTBI-Q, promogut per l’Ajuntament de Madrid el 2017.

Amb la participació de Lucía Egaña, Diego Marchante – Genderhacker, Pablo Martínez i Iñaki Vázquez.

En aquest llibre s’hi han recollit les veus i els cossos de molts i moltes activistes, passivistes, artistes, poetes, teòrics i teòriques, migrants, feministes, gitanes, afrodescendents, persones solidàries i de gran talent que han aportat els seus enfocaments diversos, polítics, desitjants, per tal de proporcionar eines per al canvi social, polític i sexual; per rescindir el contracte cisheterosexual; per qüestionar el patriarcat i el racisme; per inventar nous llenguatges, noves sexualitats, nous vincles, noves sociabilitats... Per intentar regirar-ho tot. I continuar ballant.

El libro de buen mor consta de quatre capítols: «Memoria», «Deseo», «Porvenir» i «Contraarchivo».

Coorganitzat:

L'Internationale. Our Many Europes. Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union
 

Our Many Europes és un programa de la confederació europea de museus "L'Internationale" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L'Internationale (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Moderna Galerija (MG + msum), Ljubljana, Van Abbemuseum, Països Baixos, MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie, SALT Research and programs a Istanbul i Ankara, i el Museu Reina Sofia, Madrid) i els seus socis del National College of Art and Design y (NCAD), Dublín i Valand Academy (Gothenburg University) estan presentant més de 40 activitats públiques (conferències, exposicions, tallers) des d'ara fins a maig de 2022.

Mi cuerpx es una fiesta!

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.