Interpretem "Christian Marclay. Composicions" amb Miquel Bernat, músic i docent.

Una de les característiques intrínseques de les peces silencioses de Christian Marclay és que funcionen com a partitures que susciten sonoritats en la ment de cada visitant. Així doncs, l’obra de Marclay és una partitura per a l’orquestra més gegant i universal que existeix: la que formem tots, independentment del gènere, l’edat i la nacionalitat.

En aquesta aproximació al món artístic de Marclay, Miquel Bernat posarà en diàleg amb l’univers sonor urbà «Splitting 24» de Michael Maierhof (amb la col·laboració de Víctor Pons Gómez) i «Black on White», la nova peça del mateix Bernat.

El programa Parlem de... vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial. En el cas de l’exposició dedicada a Christian Marclay, el Parlem es transforma en un Interpretem per oferir una aproximació més adequada a la seva obra.

Dissabtes MACBA. Gratuït gràcies a Uniqlo
Dissabtes MACBA
Uniqlo
Christian Marclay, "Video Quartet" (2002)

Programa

DISSABTE 11 DE MAIG, a les 18 h
Lloc:
Segona planta del museu
Preu: Gratuït. Amb inscripció prèvia

InscripcióAccedeix-hi directament fent clic al enllaç.


 

.

 

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68


Exposició