19.30 h

Online

Gratuït

La xarxa com a font de col·laboració, com a lloc d’unió d’artistes en l’espai virtual. Una experiència en què l’artista és catalitzadora d’energies i sons diversos.

La segona sessió del cicle Distàncies a fi de mes serà el dissabte 27 de juny i tindrà com a nucli Ikram Bouloum. Productora i dj, les seves sessions es conceben com una forma de narrativa, una amalgama de sons contemporanis difícils d’encasellar (gqom, tarratxo, reggaeton, dembow, bass, electròniques més experimentals...)

Ikram Bouloum és una força d’impulsió artística en moltes direccions. Creadora polifacètica, és dj, productora i part activa de col·lectius de la ciutat com Zen 55 o Contagios. Les seves sessions es conceben com una forma de narrativa, un tipus de literatura que configura un espai polifònic on moltes veus són representades alhora. Una amalgama de sons contemporanis difícils d’encasellar en què es donen la mà les noves estètiques de club, el gqom, el tarratxo, el reggaeton, el dembow, passant també pel bass més global i les electròniques més experimentals i de la diàspora.

https://soundcloud.com/ikrambouloum

 

Dissabte MACBA gratuït gràcies a Uniqlo
Dissabtes MACBA
Uniqlo
Ikram Bouloum. Foto: Anxo Casal
Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer