Del 7 al 10 d’octubre, i el 22 de desembre del 2020

En el marc de l’exposició Acció. Una història provisional dels 90, hem convidat diferents artistes a fer accions per revisar i repensar el passat des del present i mirant al futur. En present continu.

GB Girona-Brossa, 1999-2020: opus incertum. Homenatge a Brossa.
Girona, Ciutat Vella
Els carrers esglaonats caracteritzen la Ciutat Vella de Girona. L’any 1999, Joan Casellas va comptar els esglaons durant tres dies, com a escultura conceptual de la ciutat i homenatge a Joan Brossa. Vint-i-un anys després, en reprendrà el recompte. Pot haver-hi alguna diferència creativa i d’experiència? 

En col·laboració amb
Bòlit. Centre d'Art Contemporani Girona
Coorganitzada
L'Internationale. Our many europes

Our Many Europes és un programa de la confederació europea de museus "L'Internationale" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L'Internationale (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Moderna Galerija (MG + msum), Ljubljana, Van Abbemuseum, Països Baixos, MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie, SALT Research and programs a Istanbul i Ankara, i el Museu Reina Sofia, Madrid) i els seus socis del National College of Art and Design y (NCAD), Dublín i Valand Academy (Gothenburg University) estan presentant més de 40 activitats públiques (conferències, exposicions, tallers) des d'ara fins a maig de 2022.

Joan Casellas-Arxiu Aire

Programa

Dimarts 22 de desembre del 2020
Lloc: Girona, Plaça del Pou Rodó

18:00h

Recompte final

Del dimecres 7 al dissabte 10 d’octubre:  
Lloc: Girona, Ciutat Vella

10:00-14:00h i 16:00-19:00h
 

Recompte d’esglaons de la Ciutat Vella de Girona

19:00-20:00h

Precs i preguntes a càrrec de l’artista a la seu de Bòlit, Girona

Preu: Gratuït, no hi ha inscripció prèvia. 

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.

 

 


Exposició