Dijous 8 d’octubre

En el marc de l’exposició Acció. Una història provisional dels 90, hem convidat diferents artistes a fer accions per revisar i repensar el passat des del present i mirant al futur. En present continu.

Borja Zabala. Viatge de nogocis, 2020
Lectura de quaderns de poemes de viatges de nogocis escrits durant les hores mortes, les hores d’espera, les hores de trànsit. Això no és una conferència performativa, ni una acció extrema. Això no és el que s’espera. Això és una performance impròpia.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.

Coorganitzada
L'Internationale. Our many europes

Our Many Europes és un programa de la confederació europea de museus "L'Internationale" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L'Internationale (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Moderna Galerija (MG + msum), Ljubljana, Van Abbemuseum, Països Baixos, MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie, SALT Research and programs a Istanbul i Ankara, i el Museu Reina Sofia, Madrid) i els seus socis del National College of Art and Design y (NCAD), Dublín i Valand Academy (Gothenburg University) estan presentant més de 40 activitats públiques (conferències, exposicions, tallers) des d'ara fins a maig de 2022.

Borja Zabala. "Menosprecio inestimable (2ª parte)". Centre d'Art Santa Mònica, Barcelona, 17 de gener de 2006. Fotografia: Joan Casellas / Arxiu Aire

Exposició