ACTIVITAT CANCEL·LADA - Dissabte 30 de gener del 2021

En el marc de l’exposició Acció. Una història provisional dels 90, hem convidat diferents artistes a fer accions per revisar i repensar el passat des del present i mirant al futur. En present continu.

Tres. Blackout, 2020. Un projecte de Tres, conduït per Michal Libera
Performance que consisteix a apagar l’edifici de Richard Meier del MACBA. Se’n desconnectaran tots els llums, el sistema de ventilació, els servidors i altres màquines generadores de soroll, per aconseguir el silenci màxim.

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.

Coorganitzada
L'Internationale. Our many europes

Our Many Europes és un programa de la confederació europea de museus "L'Internationale" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L'Internationale (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Moderna Galerija (MG + msum), Ljubljana, Van Abbemuseum, Països Baixos, MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie, SALT Research and programs a Istanbul i Ankara, i el Museu Reina Sofia, Madrid) i els seus socis del National College of Art and Design y (NCAD), Dublín i Valand Academy (Gothenburg University) estan presentant més de 40 activitats públiques (conferències, exposicions, tallers) des d'ara fins a maig de 2022.

Tres. Blackout

Exposició