La ciutat desplega una geografia de pesos, suports, forces, encaixos, suspensions, buits, composicions, volums que ens recorden les convivències i solidaritats entre les materialitats. La ciutat està construïda i està en construcció i, en el mateix punt exacte, està descomposta i en descomposició. Ciutat en moviment continu, humida, fangosa, sorrenca, tremolosa, s’eixampla i es contrau, es dilata i respira per mantenir-se dreta, o s’abandona a la vibració i s’esfondra o s’esvaeix, o es disloca i muta, o es podreix i es corromp i es composta. Un ésser viu i orgànic que es mou en relació amb les temperatures, la humitat, l’activitat sísmica, els vents, les marees... Un ecosistema urbà que constel·la una mena de fisiologia de la ciutat.

Aquesta trobada proposa entrar en contacte amb els fluxos d’aquesta fisiologia urbana a través d’una sessió de respiració col·lectiva on podrem observar sensorialment la materialitat que ens envolta. Ja sigui fent-nos cossos sismògrafs o cossos higròmetres o cossos termòmetres. Ens agafarem una estona per respirar junts i compartir un espai-temps d’escolta i de conversa al voltant d’aquest ecosistema fisiològic en moviment del qual formem part i que, més enllà, ens conté i ens sustenta.

Coordinat per Itxaso Corral

Amb el suport de:
L'internationale
Creative Europe
<h3><em>Our Many Europes</em> és un programa de la confederació europea de museus "<a href="http://www.internationaleonline.org/" target="_blank">L'Internationale</a>" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L
Foto: Itxaso Corral

Programa

DISSABRE 26 DE GENER, a les 11 h
Participants:
20
Lloc: es notificarà a les persones inscrites
Preu: gratuit. Amb inscripció prèvia

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
Jo pinto com si anés caminant pel carrer. Recullo una perla o un crostó de pa; és això el que dono, el que recullo
Joan Miró