Els dijous, del 13 d’octubre del 2022 al 8 de juny del 2023

Per sisè any consecutiu despleguem aquest espai permanent en el qual nens i nenes del barri poden experimentar amb un artista per viure una experiència col·lectiva en una zona elàstica, oberta a la imaginació i amb ganes de trencar normes. Enguany iniciem el curs amb un nou projecte de recerca-acció amb l’artista Marc Larré i la seva proposta Entrar per fora.

Normalment, al museu s’hi entra per una porta, les obres les trobem a les sales d’exposició, i caminem mentre mirem i llegim. Normalment, també, l’art s’aprèn dins de les escoles, a les aules preparades per fer classe, on aprenem asseguts mentre mirem, llegim i fem. Amb Entrar per fora, ens oblidarem una mica d’allò normal i entrarem al museu per fora; aprendrem art en una cuina; trobarem obres d’art als passadissos, les rampes, els lavabos i els magatzems; aprendrem tocant, jugant i experimentant, i ho farem junts, sense jutjar els resultats. Perquè si el museu legitima les persones que fan art, aquesta vegada seran les persones les que legitimin el museu com a lloc de trobada, experimentació lliure de judici i generador de comunitat.

A càrrec de Marc Larré, artista, i Yolanda Jolis, coordinadora d’Educació i educadora.

Informació pràctica:

  • Dates: els dijous, del 13 d’octubre del 2022 al 25 de maig del 2023 (excepte els dies festius i el període de vacances escolars)
  • Dirigit a: nens i nenes del barri, de 9 a 12 anys
  • Horari: els dijous, a les 17:00 h
  • Durada: 90 minuts
  • Preu: gratuït. Amb inscripció prèvia
  • Inscripció: per formar-ne part, poseu-vos en contacte amb yjolis [at] macba [dot] cat (Yolanda Jolis)

Participant

Marc Larré
Amb el suport de
Logo Fundación Jesús Serra
Dona gran asseguda a un banc amb una careta de paper a la cara

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de educacio [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 412 14 13.