D’octubre del 2021 a juny del 2022

Dues tardes cada mes

MACBA

Preu: Gratuït. Es demana compromís tot l'any.

És un projecte artístic que s’adreça a persones de més de 18 anys. Pot ser entès com un laboratori autogestionat en l’àmbit educatiu o com un grup de treball resident en el museu que investiga sobre l’art i el pensament contemporanis a partir de l’autoaprenentatge. No es demana haver cursat prèviament estudis específics d’art.

Aquest plantejament propicia l’horitzontalitat i l’autogestió entre participants, i crea un espai d’intercanvi de coneixements i experiències. El projecte es desenvolupa a partir de sessions mensuals tancades i sessions –online o presencials– obertes a tothom.

A càrrec de Jordi Ferreiro, artista i educador, i Yolanda Jolis, coordinadora d’Educació.

Es fan sessions per explicar el projecte. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Yolanda Jolis: yjolis [at] macba [dot] cat.


INSCRIPCIÓ
*Les persones interessades han d’enviar una carta de motivació a yjolis [at] macba [dot] cat explicant els motius pels quals es vol participar i indicant què es pot aportar en aquest grup de treball transdisciplinari.

  • Convocatòria oberta de sol·licituds per a l’edició 2021-2022: del 13 de setembre a l’1 d’octubre del 2021.
  • Comunicació d’acceptats: 8 d’octubre del 2021.
Amb el suport de
Resa
Departament exotèric 2019

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de educacio [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 412 14 13.

El que pretenc quan explico la història d’una víctima de la violència a Colòmbia és apel·lar al record del dolor que experimentem tots els éssers humans, aquí o a qualsevol lloc del món.
Doris Salcedo