Els dijous, del 14 d’octubre del 2021 al 26 de maig del 2022

Per cinquè any consecutiu despleguem aquest espai permanent, en què nens i nenes del barri poden experimentar amb un artista, per viure una experiència col·lectiva en una zona elàstica, oberta a la imaginació i amb ganes de trencar normes.

En aquest curs continuem amb l’artista Cristina Fraser i la seva proposta Beyond the Spatial, projecte de recerca-acció que explora les limitacions i possibilitats del joc en el museu i el seu entorn. A partir del marc i les pràctiques que han sorgit d’aquest procés els últims dos anys amb Cristina Fraser, proposem crear una estructura estable amb el suport, les eines, i els recursos perquè sigui el grup mateix el que n'impulsi i defineixi l’activitat i la investigació.

El curs passat vam descobrir espais específics del dins i fora del museu, on els nens i nenes se sentien còmodes. Són aquests nous llocs els que ocuparem per dur-hi a terme activitats i projectes. Entrelligada amb aquesta primera línia de treball del programa, farem una segona investigació que es concretarà al voltant de la possibilitat d’impulsar, des del museu, un espai de joc lliure, puntual i obert al barri. En aquesta investigació seran els nens i nenes els referents clau per identificar i recollir les necessitats del seu grup d’edat.

A càrrec de Cristina Fraser, artista, i Yolanda Jolis, coordinadora d’Educació i educadora.

Informació pràctica:
  • Dates: del 14 d’octubre del 2021 al 26 de maig del 2022
  • Dirigit a: nens i nenes del barri, de 9 a 12 anys
  • Horari: els dijous, a les 17:00 h
  • Durada: 90 min
  • Preu: gratuït. Amb inscripció prèvia
  • Inscripció: per formar-ne part, poseu-vos en contacte amb Yolanda Jolis (yjolis [at] macba [dot] cat)

Participant

Cristina Fraser
Amb el suport de
Logo Jesús Serra 25 anys
Nens i nenes del barri

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de educacio [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 412 14 13.