Activitat cancel·lada fins a nou avís

17 h

Gratuït amb inscripció prèvia. 

Amb el començament del curs escolar despleguem de nou l’espai permanent, en què els nens i nenes de 9 a 12 anys del barri del Raval poden experimentar amb un artista. Es tracta de viure una experiència col·lectiva en una zona elàstica, oberta a la imaginació i amb ganes de trencar normes.

Amb Beyond the Spatial Cristina Fraser proposa un projecte de recerca-acció qualitativa per explorar les limitacions i possibilitats del joc en el museu i el seu entorn. La recerca serà guiada segons un tipus de raonament emocional a través del cos i la pròpia experiència com a punts de partida. Els mètodes seran dinàmics, i incorporarem tot el que sentim que necessitem: inventarem proves de pilotes que salten, recorreguts de patins, mapes de molles o inspeccions espacials a través de coreografies.

A càrrec de Cristina Fraser, artista i Yolanda Jolis, coordinadora d’Educació.

Amb el suport de:

Logo Fundación Jesús Serra
Foto: Cristina Fraser

Programa

DEL 17 D'OCTUBRE 2019 AL 28 DE MAIG 2020 (Activitat cancel·lada fins a nou avís)
Horari: dijous, a les 17 h
Durada de l'activitat: 90 min
Preu: Gratuït. Amb inscripció prèvia. Per formar part del grup, cap posar-se en contacte al mail yjolis [at] macba [dot] cat

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13

M’agrada pensar que, a l’obra, l’artista no és res més que un material d’un altre tipus, que coopera amb la resta de materials.
Robert Rauschenberg