al
Concerts i accions musicals
Coproduït amb:
Gràcia Territori Sonor
gif blanc de 50base 20 alt

Programa

Divendres 15, dissabte 23 i divendres 29 d'octubre, a les 21 h

Divendres 15 d'octubre
After Wolman

L'herència de Gil J Wolman serà protagonista del primer dels concerts LEM, que facilitarà la trobada de dos lletristes francesos de la generació següent, François Poyet i Gérard-Philippe Broutin, amb alguns representants de l'escena artística i poètica local. Les actuacions es combinaran amb interludis a les fosques en què es podran escoltar espacialitzacions d'algunes peces de poesia lletrista.

Dissabte 23 d'octubre
L'Enfance Rouge

Des del 1993, L'Enfance Rouge (François R. Cambuzat, Chiara Locardi i Jacopo Andreini) fan una música difícilment classificable, a la qual alguns han aplicat l'etiqueta d'«avant-rock». En els darrers anys han col·laborat sovint amb músics del nord de l'Àfrica, però defugint sempre les fusions bensonants i uniformades que solen caracteritzar les anomenades «músiques del món».

Divendres 29 d'octubre
Pierre Bastien

Pierre Bastien (París, 1953) va construir la seva primera màquina musical el 1977, i els deu anys següents va compondre per a companyies de dansa i va tocar amb Pascal Comelade. Durant aquest temps, no va deixar mai de desenvolupar la seva orquestra mecànica. Des de 1987 s'ha centrat en aquest aspecte, a través d'actuacions en solitari, instal·lacions sonores, enregistraments i col·laboracions amb artistes com Pierrick Sorin, Karel Doing, Jean Weinfeld, Robert Wyatt o Issey Miyake.

Programes públics MACBA
Tel. 93 481 46 81
programespublics [at] macba [dot] cat

Continguts relacionats

Activitats

Àudios

Son[i]a #116. Kenneth Goldsmith
16.12.2010