El MACBA acull la presentació del documental Brossa, poeta transitable que RTVE ha realitzat sobre l’artista i que forma part del programa Imprescindibles de La 2.

Per Brossa, la poesia era una aventura oberta. Una aventura que el va portar a esborrar límits per a la seva poètica; a sortir del paper i transitar per diverses disciplines: teatre, cinema, arts plàstiques, amb obres sobre paper i amb les tres dimensions dels poemes objecte; i a practicar l’escultura urbana, que ell anomenava «poemes transitables». El documental discorre pel camí creatiu de l’autor a través de les seves pròpies paraules, gràcies a diverses entrevistes del fons de TVE, i a través del testimoni de les persones que el van acompanyar en la seva tasca. Una tasca singular, focalitzada en el món de les idees, vertebrada per una ferma disciplina creativa i amarada de màgia. Per això Brossa, poeta transitable també s’endinsa en la personalitat del protagonista, i posa de manifest al seu caràcter inconformista, singular i absolutament lliure.

Amb la participació d’Ana Peláez, directora d’Imprescindibles, i de Soledad Gomis i Manel Arranz, autors del documental, entre d’altres convidats.

Activitat produïda per:
RTVE
Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm

Programa

DIMECRES 27 D'ABRIL DE 2016, 19 h
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68

Continguts relacionats

Vídeos

Imatges

Brossa, poeta transitable