El MACBA presenta la col·laboració del coreògraf Pere Faura amb els alumnes del Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre.

«Ballar. Ballar a la disco. Al teatre. En un museu. Ballar i mirar. Ballar per ser mirat. Ballar encara que no et miri ningú. Ballar sol. Ballar amb algú, que també balla amb algú altre. Ballar i mirar com balla l'altre. Copiar. Acompanyar. Completar la dansa d'un altre. Contemplar la dansa dels altres. Ballar. Ballar per seduir. Ballar per ballar. Ballar en un museu com qui balla a la disco o en un teatre. Almenys durant aquesta estona. Apa, a ballar.» Pere Faura

Director: Pere Faura

Ballarins: Eulàlia Bergadà, Raquel Klein, Elena Lalucat, Almudena Pardo, Karolina Rychilk, Laila Tafur, Laura Vila

Coordinació: Lipi Hernández Andres

Amb el suport de:
Moritz
Pere Faura

Programa

DISSABTE 28 DE DESEMBRE A LES 19 h

Atri del Museu.
Places limitades.

El treball de Pere Faura (Barcelona, 1980) es caracteritza normalment per l'apropiació d'elements de la cultura pop, com l'striptease, la disco, els musicals o el porno, que descontextualitza i remescla novament en una coreografia multidisciplinària.

Després d'uns anys a Amsterdam estudiant i treballant com a coreògraf, torna a Barcelona el 2011 seduït per la riquesa artística que, segons alguns, emergeix de la precarietat laboral.

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
Tel. 93 481 46 81