El MACBA presenta la col·laboració del coreògraf Pere Faura amb els alumnes del Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre.

«Ballar. Ballar a la disco. Al teatre. En un museu. Ballar i mirar. Ballar per ser mirat. Ballar encara que no et miri ningú. Ballar sol. Ballar amb algú, que també balla amb algú altre. Ballar i mirar com balla l'altre. Copiar. Acompanyar. Completar la dansa d'un altre. Contemplar la dansa dels altres. Ballar. Ballar per seduir. Ballar per ballar. Ballar en un museu com qui balla a la disco o en un teatre. Almenys durant aquesta estona. Apa, a ballar.» Pere Faura

Director: Pere Faura

Ballarins: Eulàlia Bergadà, Raquel Klein, Elena Lalucat, Almudena Pardo, Karolina Rychilk, Laila Tafur, Laura Vila

Coordinació: Lipi Hernández Andres

Amb el suport de:
Moritz
Pere Faura

Programa

DISSABTE 28 DE DESEMBRE A LES 19 h

Atri del Museu.
Places limitades.

El treball de Pere Faura (Barcelona, 1980) es caracteritza normalment per l'apropiació d'elements de la cultura pop, com l'striptease, la disco, els musicals o el porno, que descontextualitza i remescla novament en una coreografia multidisciplinària.

Després d'uns anys a Amsterdam estudiant i treballant com a coreògraf, torna a Barcelona el 2011 seduït per la riquesa artística que, segons alguns, emergeix de la precarietat laboral.

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
Tel. 93 481 46 81
Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer