La xarxa com a font de col·laboració, com a lloc d’unió d’artistes en l’espai virtual. Una experiència en què l’artista és catalitzadora d’energies i sons diversos.

La segona sessió del cicle Distàncies a fi de mes serà el dissabte 27 de juny i tindrà com a nucli Ikram BouloumProductora i dj, les seves sessions es conceben com una forma de narrativa, una amalgama de sons contemporanis difícils d’encasellar (gqom, tarratxo, reggaeton, dembow, bass, electròniques més experimentals...). En aquesta ocasió, ‘Sense of time and discrepancy’ és una peça amb estructura teatral de 5 parts. Tindrem a Mans O a la producció sonora i comptarà així mateix amb les veus de Maguette Dieng, Baba Sy, Tarta Relena, Noela Covelo, Xisi Sofia Ye Chen i Jonas de Múrias.

Ikram Bouloum és una força d’impulsió artística en moltes direccions. Creadora polifacètica, és dj, productora i part activa de col·lectius de la ciutat com Zen 55 o Contagios. Les seves sessions es conceben com una forma de narrativa, un tipus de literatura que configura un espai polifònic on moltes veus són representades alhora. Una amalgama de sons contemporanis difícils d’encasellar en què es donen la mà les noves estètiques de club, el gqom, el tarratxo, el reggaeton, el dembow, passant també pel bass més global i les electròniques més experimentals i de la diàspora.

https://soundcloud.com/ikrambouloum

Dissabte MACBA gratuït gràcies a Uniqlo:

Dissabtes MACBA
LifeWear Uniqlo

Contingut relacionat