Carregant...

Inmensa, 1982

Inmensa, 1982
Escultura, 100 x 125 x 163 cm

Taller de So, Universitat Pompeu Fabra, 2015

Ginebra Alfonso, Ona Balló, Alba Cid, Maria Colomer, Andrea Cuéllar, Alberto Dexeus, Laura Domingo, Ànnia Gabarró, Violeta Gil, Daniel Gimenez, Sara Gutierrez i Marc Hernández.

Aquest curtmetratge recull la diversitat de sons que envolten l’obra de Cildo Meireles al llarg de tot un dia al MACBA. El curt posa en evidència les similituds i diferències que existeixen entre l'entorn sonor de la sala del Museu i el d’un parc públic. Aquest exercici es relaciona, justament, amb el fet que una altra versió de l’obra Inmensa, 1982 de Meireles, es troba a un parc públic a Brumadinho, la regió brasilera de Belo Horizonte.


Fitxa tècnica

Títol original:
Inmensa
Número de registre:
2710
Artista:
Meireles, Cildo
Data de creació:
1982
Any d'adquisició:
2005
Fons:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Tipus d'objecte:
Escultura
Tècnica:
Fusta de Sapelli
Dimensions:
100 x 125 x 163 cm (alt x ample x fons)
Número d'edició:
Edició de 3
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA. Dipòsit Brondesbury Holdings Ltd.
Copyright:
© Cildo Meireles
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.