Es considera una artista multidisciplinària que habita diverses pràctiques, com ara la dansa, la fotografia, les arts visuals, la realització audiovisual i la performance. La documentació, la imatge i el moviment l’al·lucinen i complementen. És per això que busca proposar una mirada i perspectiva del cos, de l’espai i de l’escena des d’un llenguatge híbrid i experimental.

Això l’ha dut a treballar a escala internacional amb artistes com La Ribot, Rosa Casado, Marina Mascarell, Cuqui Jerez, Cris Blanco, Konic Thtr i Quarto Performance, entre moltxs més. Ha realitzat documentació a festivals com el Festival Sâlmon, TNT, Quinzena Metropolitana, Grec, FiraTàrrega, ABANEA, Corpo(a)terra, Boombeta i ECOSS.

Va ser directora audiovisual de Centro NAVE, Xile, entre el 2017 i el 2020, on va consolidar la seva pràctica com a fotògrafa i artista audiovisual experimental d’arts vives. A partir d’aleshores, comença el seu projecte-investigació Cámara-Performer, que travessa la seva carrera des de totes les seves arestes.

Com a creadora, desenvolupa el projecte multidisciplinari Fotopsia, que neix en el marc del MPECV a Madrid el 2020. També participa com a audiovisualista i videoperformer del Fondart Cartón Constelaciones Migrantes, amb el Col·lectiu SOMOS (CL), i col·labora en el grup d’improvisació de cos i so de Glòria Ros.

També ha participat a BRUMA /NET #18 (Mercat de les Flors, 2021); IN_EXO (Mercat de les Flors, 2022), i Liminal, amb Glòria Ros (Cicle So i Cos al Centre d’Arts Santa Mònica, novembre del 2022). Juntament amb l’artista Lautaro Reyes, són part d’ARAR amb Cápsula visual, trampita temporal (La Caldera, agost del 2020) i, al cicle Por Asalto, amb Alterar Materiales (TEA, Tenerife, març del 2022).