Col·leccionables

Imprescindibles

Activacions poètiques de la dissidència. Un hiat pedagògic per criar una llengua emancipadora" Conferència a càrrec de valeria flores
Aprendre a imaginar-se
Escriptora lesbiana feminista docent. Així es defineix valeria flores, professora de primària en escoles públiques de Neuquén (Patagònia argentina), per a qui l’aula és un espai de docència i també d’activisme polític.

L'Internationale Online

 

Austerity and Utopia

Nou ebook disponible

2020

Amb "Austeritat i Utopia" s'inicia una sèrie de publicacions que tenen com a fi explorar altres narratives possibles que contribueixin a definir noves formes de compromís en els plànols social, polític i econòmic.

Editat per L’Internationale Online, amb contribucions de Nav Haq, Pablo Martínez i Corina Oprea, Emilio Santiago Muíño, Athena Athanasiou, Fran MM Cabeza de Vaca, Max Haiven, Miguel A. López, Marwa Arsanios i Ayesha Hameed 

Saber-ne més

Mira i escolta

FONS #03: Miralda. Procés de treball
Des de la dècada dels seixanta, l'obra de Miralda s'ha caracteritzat per disseccionar amb mordacitat els mecanismes de control estatals i les convencions de la nostra societat de consum, així com per desenvolupar una irreverent dessacralització dels clixés de producció i recepció de l'objecte artístic. La naturalesa objectual de les seves primeres propostes aviat va donar pas a accions cerimonials de participació col·lectiva en què el menjar assumia un rol protagonista.
SONDES #27
09.06.2020
Son[i]a #313. Joana Moll
27.05.2020
Son[i]a #312. Lars Holdhus/TCF
18.05.2020
Sempre s’arriba a quelcom que no es pot pintar.
Dieter Roth