Activitats categoria

Expressart. Museu portàtil

Curs escolar 2017-2018

Curs escolar 2017-2018

Expressart 2016. Foto: Pep Herrero

Expressart 2016. Foto: Pep Herrero

A partir del curs escolar 2017-2018, el projecte ExpressArt. Museu portàtil modifica el plantejament i es posa a disposició de les escoles com un recurs permanent per prendre en préstec (als diferents CRP de Catalunya) amb l'objectiu de proporcionar eines per treballar a l'aula qüestions i temàtiques diverses, des d'un enfocament competencial fonamentat en l'art contemporani com a generador d'aprenentatges.

Enguany el projecte inicia una nova etapa en què es desvincula de la visita al museu, tot i mantenir la possibilitat de conèixer i experimentar amb certes metodologies i tècniques artístiques a través d'una selecció d'obres i autors que formen part del fons de la Col·lecció MACBA. D'aquesta manera ExpressArt continua vinculat al context escolar, però dona un ampli marge perquè cada grup pugui desenvolupar el seu propi centre d'interès o projecte transversal entorn de l'art contemporani.

Informació pràctica
La caixa de materials del projecte ExpressArt es deixa en préstec de manera gratuïta, sol·licitant-la al Servei Educatiu o Centre de Recursos Pedagògics que tingueu més proper. El préstec es realitza per un període d'un mes prorrogable en funció de la demanda.

Inscripció

Activitat gratuïta

Contacte

educacio@macba.cat
Tel. 93 412 14 13

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Documents

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.