Wu Tsang, Wildness. EUA, 2012, 75 min

Dirigida per Wu Tsang, Wildness és un retrat del Silver Platter, un històric bar per a LGBT de l’Eastside de Los Angeles molt concorregut per la comunitat immigrant llatina des de 1963. Amb un tractament de realisme màgic –el bar mateix esdevé un personatge de la pel·lícula–, Wildness reflecteix la creativitat i el conflicte que sorgeixen quan un grup de joves artistes queer de color (Wu Tsang, els DJ NGUZUNGUZU i Total Freedom) organitzen unes sessions setmanals de performance artística, anomenades Wildness, al bar. Què significa un «espai segur» i qui el necessita? Buscar resposta a aquestes preguntes crea complicitats intergeneracionals.
www.vimeo.com

Activitat dins el marc del seminari Descolonitzar el Museu. Les persones no inscrites hi podran accedir per ordre d’arribada fins a completar l’aforament .

Film Still, Wildness (2012) Directed by Wu Tsang

Programa

DISSABTE 29 DE NOVEMBER DE 2014, A LES 19.15 h
Lloc: auditori Meier
Preu: entrada gratuïta. Aforament limitat

WU TSANG és artista multimèdia i director de cinema. Les seves pel·lícules, performances i instal·lacions s’han presentat en museus i festivals internacionals. El primer llargmetratge de Tsang, Wildness, es va estrenar a la mostra Documentary Fortnight del MoMA el 2012, al Hot Docs de Toronto i va obtenir el gran premi del jurat a l’OUTFEST de Los Angeles. El seu curtmetratge més recent, You’re Dead to Me, es va estrenar a la PBS i va obtenir l’Imagen Award 2014 al millor curt. Tsang ha presentat projectes a la Tate Modern (Londres), el Whitney Museum i el New Museum (Nova York), el Hammer Museum i el MOCA (Los Angeles), la Biennal de Gwangju (Corea del Sud), la Biennal de Liverpool (Regne Unit) i la Biennal del Whitney 2012 (Nova York). El 2014 Tsang ha gaudit de la Rockerfeller Bellagio Creative Arts Fellow, i el 2012 va ser Film Independent Project Involve Directing Fellow.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68