Cada divendres, fins el 2 d'abril del 2021

Dirigides per Eva Paià, curadora i investigadora independent, i Linda Valdés, investigadora, aquestes visites us permetran conèixer en profunditat l'exposició Fina Miralles. Soc totes les que he sigut. Una bona oportunitat per descobrir i entrar en diàleg amb les propostes dels artistes i de les seves obres.

Visites en català o castellà. Per concertar visites de grup, podeu contactar al 93 481 33 68 o macba [at] macba [dot] cat.

Fina Miralles (Sabadell, 1950) és una de les artistes més significatives de l’Estat espanyol des dels anys setanta fins avui. La seva pràctica reconfigura el concepte del que és artístic, dins de la multiplicitat d’actituds que desdibuixen el que la historiografia tradicional havia englobat sota l’epígraf d’art conceptual. La història de l’art ha adscrit la producció de Miralles al conceptual, al land art o fins i tot al feminisme, sense tenir en compte l’amplitud i la complexitat de les seves propostes, que desborden els límits d’aquestes etiquetes. Potser per aquest motiu la seva obra és tan poc coneguda en l’àmbit internacional. Aquest projecte és un recorregut ampli per una trajectòria d’enorme transcendència.

Vols fer de la teva visita al MACBA una experiència única? Instal·la’t la nostra app i navega pel museu sense deixar-ne escapar ni un sol detall. Podràs gaudir d’audioguies i fitxes explicatives de la mostra permanent i de les exposicions temporals, i moltes coses més. Gratuïta. Disponible per a iOS i Android.

Vistes de "Fina Miralles. Soc totes les que he sigut". Foto: Miquel Coll

Exposició

Una mateixa imatge pot ser testimoni, alhora, del passat i anticipar un futur previsible.
Ignasi Aballí