Seguint amb la dinàmica dels anys anteriors, a principis del nou curs escolar convoquem les V Jornades Expressart. L'objectiu de les jornades és crear un espai d'encontre entre professionals de tots els nivells educatius.

Així, el programa de les jornades inclou, a més de la presentació acurada del projecte Expressart. Museu portàtil, de Marta Berrocal, un seguit de presentacions a càrrec de professorat que l'ha dut a terme durant el curs anterior. Creiem que és interessant que siguin les persones que l'han desenvolupat les que n'expliquin als companys l'experiència i els aprenentatges que s'han produït.

V Jornades Expressart

Programa

Dissabte 19 d'octubre, de 10 a 14 h

10 h. Presentació del projecte "Expressart - Museu portàtil"
A càrrec de Marta Berrocal, creadora del projecte

11.30 h. Pausa

12 h. Experiències:

- Susana Prado, Alicia Carreño i Anna Bosch, mestres de l'Escola Maria Borés, La Pobla de Claramunt (Anoia). Experiència a Educació Infantil P4.

- Roser Pujadas Puigdomènech i Mònica Pons Guirro, mestres de l' Escola El Morsell, Olivella (Garraf). Experiència a Educació Infantil P3 i P5.

- Bibi Nuñez, mestra de l'Escola ACIS Artur Martorell, Barcelona (Horta Guinardó – Can Baró). Experiència a cicle superior de Primària.

- Julia Bernes i Sebastià Olsina, educadors del Centre ocupacional Sínia per a discapacitats físics,Barcelona (Ciutat Vella). Experiència amb adults amb diversitat funcional.

13.30 h. Debat obert

Telèfon d'atenció per a grups i programes educatius 93 412 14 13
educacio [at] macba [dot] cat