En aquest taller parlarem del masclisme als mitjans de comunicació, al cinema, a la música, a l'escola, a l'institut, a casa. En definitiva, als diversos àmbits de la nostra vida diària. I veurem de quina manera diferent ens afecta, tant si som noies com si som nois. També farem un repàs de totes aquelles publicacions que ens acosten al pensament feminista des d'una mirada pop, com Lola, Broadly o Playground. El taller s’acabarà amb una classe d'autodefensa intel·lectual i verbal per preparar respostes intel·ligents quan ens sentim atacades. Allò que sempre acabes pensant quan arribes a casa, però ja és massa tard: «I si li hagués contestat...?»

Habitació 1418 és un punt de trobada entre roomers (com ells mateixos es denominen) que planteja una experiència alternativa a la institució, mitjançant la interacció amb artistes i la creació d'activitats pròpies. La intenció és arribar a joves de l'àrea metropolitana i crear un vincle amb el Raval, a la vegada que promou projectes de col·laboració amb altres espais creatius de la ciutat.

Dirigit durant els últims tres anys per Fito Conesa, des del setembre d'aquest any comença una nova etapa amb la direcció artística de Alba Rihe.

Martha Rosler."Semiotics of the kitchen", 1975

Programa

DISSABTE 14 D'OCTUBRE DE 2017, DE 17 A 21h
Lloc:
Aula Zero

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13