Com qui obre les portes de la seva cuina i et fa sentir com a casa, Tutu i Lucient couran lentament a la terrassa de l’edifici Meier una sessió a dues mans plena de sabors sorprenents. La recepta inclou una bona dosi d'IDM, abundants ritmes trencats, una mica de house, techno d'última generació i una cullerada sopera de groove.

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Slow Groove. Foto: Albert Miralles

Programa

DISSABTE 27 DE SETEMBRE, A LES 19 h

Tutu
Descrites com a Hypergroove, les sessions de Tutu toquen moltes tecles i poden barrejar molts estils, des de la cara més amable del deep house fins a la música disco, l’UK funky i el techno, però el groove és sempre al seu punt de mira quan dispara. I sempre l’encerta. Una dona amb actitud que reivindica el seu propi espai a la cabina, amb sets en els quals les veus i el toc femení tenen un lloc privilegiat. Així ho demostra cada vegada que omple la pista de ball amb les seves obsessions musicals, i així ho va demostrar recentment al mític Moog, on va aprofitar l’acústica de l’espai per submergir-se en els sons sintètics profunds i el loop, o en la seva actuació al 20è aniversari de Sónar, amb una sessió especial de pols tranquil però d’alta i intensa càrrega emocional.
http://www.residentadvisor.net/dj/tutu/
http://www.mixcloud.com/tutumusique/
https://soundcloud.com/#tutumusique

Lucient
Mario G. Quelart és un versàtil DJ i productor de Barcelona amb una visió panoràmica de l’espectre electrònic. Aquesta característica l’ha conduït a fer-se un lloc dins el congestionat circuit del país i a actuar en sales com Apolo o Razzmatazz i festivals com el MiRA. Lucient elabora sets elegants i eclèctics que responen a les seves inquietuds musicals, en els quals l’IDM i els ritmes trencats tenen un pes específic, però també hi tenen cabuda les sonoritats disco, house i techno d’última generació. Sens dubte es tracta d’una de les grans promeses de futur de l’escena local.
http://www.residentadvisor.net/dj/lucient
http://www.mixcloud.com/Lucient/

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 79 25