El taller pretén repensar les tecnologies del llenguatge i dotar d’un sentit diferent els elements que en configuren la gramàtica. S'articularà des de dos eixos: l’oral i el textual, per elaborar peces pròpies ja sigui individualment o col·lectivament, amb l'objectiu de desvirtuar automatismes en la comunicació i en l'estructura mental del llenguatge.

Treballarem amb la idea d'un lab(oratori) on activarem pràctiques vocals, com caixes de ressonància, amb diversos exercicis que articulin els grafemes en altres qualitats sonores diferents de les habituals. Jugarem a pervertir llengües, crear dislèxies i marrameus diversos per tal de reunir material gràfic, performatiu i/o poeticovisual.

Taller a càrrec de Raquel Ruiz García

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T'hi esperem!

Crèdits: Tallerista

Programa

DISSABTE 21 D'ABRIL DE 2018, DE 17 A 20h
Lloc:
Aula Zero
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13