Del 9 al 15 d’octubre de 2023

El Grup de treball de RWM està format per l’equip de persones que participa, produeix i col·labora en els projectes de Ràdio Web MACBA. Des de 2016, aquest col·lectiu es reuneix mensualment per a desaccelerar processos i  compartir metodologies, manies i idees en un espai físic. Han desenvolupat conjuntament llibreries sonores, han dut a terme tallers públics i han participat en residències artístiques. 

Seguint l'estela d'experiències prèvies en forma de residències individuals —a INA GRM (FR) durant el curs 2020-21 i d'una altra de sis mesos com a col·lectiu, a Phonos (ES) l'any 2022—, tres membres del Grup de treball de Ràdio Web MACBA han estat convidats a un nou projecte de residències. Aquesta vegada, es tracta d'un esdeveniment col·lectiu intensiu d'una setmana de durada a les fantàstiques instal·lacions de Willem Twee Studios in Den Bosch (Països Baixos).

Tiago Pina, Albert Tarrats i Roc Jiménez de Cisneros han forjat una trajectòria singular en la producció musical, la fabricació d’instruments i l’experimentació musical en els seus projectes personals, tot i que aquesta és una invitació a que treballin conjuntament, amb l’objectiu d’obrir un diàleg a múltiples bandes, entre ells mateixos i amb els sintetitzadors dels anys setanta i vuitanta disponibles als Willem Twee Studios, per tal de crear una biblioteca musical a disposició dels futurs podcasts de Ràdio Web MACBA. Una conversa oberta que també desitja integrar l'equip de Willem Twee Studios més enllà del seu rol com a facilitadors. En resum, un espai per a l'interacció, la generositat i l'intercanvi amb vida pròpia. 

Aquesta residència és una co-producció entre Ràdio Web MACBASonic Acts i Paradiso en el marc de New Perspectives for Action. Un projecte de Re-Imagine Europe, cofinançat per la Unió Europea.

 

Aquesta residència és una co-producció entre
re-imagine
Sonic Acts
Taula de so

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de rwm [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.