Divendres, 2 de desembre de 2022

El Grup de treball de RWM està format per l’equip de persones que participa, produeix i col·labora en els projectes de RWM. Des del 2016, aquest col·lectiu es reuneix mensualment per desaccelerar processos i compartir metodologies, manies i idees en un espai físic. De manera conjunta han desenvolupat llibreries sonores, han dut a terme tallers públics i han participat en residències artístiques.

Des de principis del 2022, tres membres del grup (Albert Tarrats, Tiago Pina i Roc Jiménez de Cisneros) han dut a terme una residència a Phonos-UPF, a Barcelona, amb i des del sintetitzador RSF Kobol, amb l’objectiu de crear música per a pòdcasts de RWM, però també com un procés d’investigació musical especulativa en el qual conflueixen tres maneres molt diferents d’aproximar-se a la síntesi de so.

En el context del Festival Residències de Phonos, presenten el treball col·lectiu de gairebé un any en un format mixt: una peça sense títol de Tiago Pina creada a partir d’algunes de les gravacions fetes amb el Kobol i una xerrada/conversa informal entre Albert Tarrats i Roc Jiménez de Cisneros sobre l’experiència.

El Festival Residències de Phonos-UPF té lloc del 29  de novembre al 2 de desembre i la seva programació es pot consultar a: www.upf.edu/web/phonos

En col·laboració amb
Logo phonos upf
Detall d'un sintetitzador de so

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de rwm [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.