al

PARLEM DE... POESIA BROSSA
Amb Eduard Escoffet, Teresa Grandas, Oriol Vilanova, Ester Xargay i Isabel de Naveran

El programa Parlem de vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial.

Participant

Teresa Grandas
Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Vista de l'exposició "Poesia Brossa", 2017. Foto: Miquel Coll

Programa

DEL 7 D'OCTUBRE AL 24 DE FEBRER. A LES 18.30 h

7 d’octubre.Parlem deBrossa amb Teresa Grandas, conservadora d’exposicions del MACBA i comissària de l’exposició.
4 de novembre.Joan Brossa: de l'alfabet desgavellat a la constel·lació concreta. Ester Xargay, escriptora i videoartista.
18 de novembre.Joan Brossa: de l'alfabet desgavellat a la constel·lació concreta. Ester Xargay, escriptora i videoartista.
2 de desembre.Joan Brossa: de l'alfabet desgavellat a la constel·lació concreta. Eduard Escoffet, poeta i agitador cultural.
23 de desembre.Joan Brossa: de l'alfabet desgavellat a la constel·lació concreta. Eduard Escoffet, poeta i agitador cultural.
30 de desembre.Parlem de Brossa amb Oriol Vilanova, artista.
13 de gener. Joan Brossa: de l'alfabet desgavellat a la constel·lació concreta. Ester Xargay, escriptora i videoartista.
20 de gener. Joan Brossa: de l'alfabet desgavellat a la constel·lació concreta. Eduard Escoffet, poeta i agitador cultural.
17 de febrer. Parlem de Brossa amb Oriol Vilanova, artista.
24 de febrer. Parlem de Brossa amb Isabel de Naveran, investigadora i docent especialitzada en coreografia contemporània, i Quim Pujol, escriptor, comissari i artista.


Exposició


Continguts relacionats

Activitats

Vídeos

Àudios

Parlem de... Teresa Grandas. Poesia Brossa
Parlem de... Eduard Escoffet. Poesia Brossa
Parlem de... Oriol Vilanova. Poesia Brossa

Publicacions