al

PARLEM DE... POESIA BROSSA
Amb Eduard Escoffet, Teresa Grandas, Oriol Vilanova, Ester Xargay i Isabel de Naveran

El programa Parlem de vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial.

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Vista de l'exposició "Poesia Brossa", 2017. Foto: Miquel Coll

Programa

DEL 7 D'OCTUBRE AL 24 DE FEBRER. A LES 18.30 h

7 d’octubre.Parlem deBrossa amb Teresa Grandas, conservadora d’exposicions del MACBA i comissària de l’exposició.
4 de novembre.Joan Brossa: de l'alfabet desgavellat a la constel·lació concreta. Ester Xargay, escriptora i videoartista.
18 de novembre.Joan Brossa: de l'alfabet desgavellat a la constel·lació concreta. Ester Xargay, escriptora i videoartista.
2 de desembre.Joan Brossa: de l'alfabet desgavellat a la constel·lació concreta. Eduard Escoffet, poeta i agitador cultural.
23 de desembre.Joan Brossa: de l'alfabet desgavellat a la constel·lació concreta. Eduard Escoffet, poeta i agitador cultural.
30 de desembre.Parlem de Brossa amb Oriol Vilanova, artista.
13 de gener. Joan Brossa: de l'alfabet desgavellat a la constel·lació concreta. Ester Xargay, escriptora i videoartista.
20 de gener. Joan Brossa: de l'alfabet desgavellat a la constel·lació concreta. Eduard Escoffet, poeta i agitador cultural.
17 de febrer. Parlem de Brossa amb Oriol Vilanova, artista.
24 de febrer. Parlem de Brossa amb Isabel de Naveran, investigadora i docent especialitzada en coreografia contemporània, i Quim Pujol, escriptor, comissari i artista.


Exposició


Continguts relacionats

Activitats

Vídeos

Àudios

Parlem de... Teresa Grandas. Poesia Brossa
Parlem de... Eduard Escoffet. Poesia Brossa
Parlem de... Oriol Vilanova. Poesia Brossa
Entrar en un museu és una cosa que comença a casa, en un avió, en un tuit
Mark Wigley