al

Els propers 25, 26 i 27 de gener es presentarà la 6a edició d'aquest concurs organitzat pel Casal de Barri Folch i Torres i SLOWCUrT, amb la col·laboració de la Fundació Tot Raval, MACBA, l'Ateneu del Raval, el suport de Raval Cultural i de diverses entitats i col·lectius del barri.

En aquesta edició s’han presentat a concurs més de 350 curtmetratges, dels quals han estat pre-seleccionats 47 curts de realitzadors i realitzadores de 19 països diferents. Aquest festival cinematogràfic presenta, a través de diferents gèneres i codis expressius, relats sobre vivències personals i quotidianes que posen de manifest la diversitat de les relacions humanes, el valor del diàleg i la interacció cultural.

El jurat estarà conformat per l'Albert Baquero (realitzador i productor de Camille Zonca), Gustavo Melella (realitzador, artista plàstic i docent de disciplines audiovisuals) i Queralt Pons (Catalan Films&TV).

Durant aquesta edició, tindrem a la secció socieducativa del festival l'estrena exclusiva de la segona temporada d'Oh My Goig, sèrie juvenil de format educatiu transmèdia pensada per informar, sensibilitzar i empoderar adolescents (i no tan adolescents) sobre la sexualitat. Una proposta de la productora Camille Zonca per a betevé, amb direcció de continguts a càrrec del Centre Jove d'Atenció a les Sexualitats (CJAS). Es projectarà en primícia el 8è capítol de la segona temporada, titulat "Transitar", on els joves protagonistes reflexionen sobre el fet trans i la relació que tenim amb el gènere. Rodat en bona part al Raval, és un dels episodis més importants de la temporada. Seguidament es realitzarà una taula rodona oberta on participaran els actors i les actrius protagonistes, la directora Aïda Torrent i l'equip responsable dels continguts de la sèrie.

Com en els darrers anys, els curtmetratges es projectaran a dos espais: a l'Ateneu del Raval (c/ Reina Amàlia, 3) el dia 25 a partir de les 19h i a l'Auditori Meier del MACBA (Pl. dels Àngels,1), els dies 26 i 27 en dues sessions (a les 17,30 i a les 19h)

Més informació i programa sencer a: www.lamidanoimporta.cat

Organitza:
Logo Casal de Barri Folch i Torres
SLOWCUrT
Amb la col·laboració de:
Fundació tot raval
Raval Cultural
Logo Ateneu del Raval
La Mida no importa 2018

Programa

25, 26 I 27 DE GENER

www.lamidanoimporta.cat
Casal de Barri Folch i Tores.
Carrer Reina Amàlia, 31. 08001 Barcelona
Telf 933 294 295