al

Aquest any, l’H1418 s’endinsa en les narratives audiovisuals. Per començar, dedicarem els primers tallers de l’any a fer de locutors per al festival La mida no importa, que tindrà lloc l’últim cap de setmana de gener.

La mida no importa ‒ Size doesn’t matter és un festival internacional de curtmetratges que presenta, a través de diferents gèneres i codis expressius, relats sobre vivències personals i quotidianes que posen de manifest la diversitat de les relacions humanes, el valor del diàleg i la interacció cultural.

La mida no importa reuneix curtmetratges d’àmbit internacional que es projecten durant tres dies en dues pantalles del barri del Raval de Barcelona, dos espais que n’il·lustren la diversitat: l’Ateneu del Raval i l’Auditori Meier del MACBA.

En aquesta edició s’han presentat a concurs més de 370 curtmetratges, dels quals se n’han seleccionat 52, provinents de 23 països.

Aquest dissabte obrirem les portes de l’H1418 i ens convertirem en locutors experts.
T’hi esperem!

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte a partir de les 17 h. T'hi esperem!

.

Programa

DISSABTES 12, 19 I 26 DE GENER, de 17 a 20 h
Lloc:
Aula 0
Preu: gratuit
Educació
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13