Amb motiu de les festes de la Mercè, el MACBA ofereix una jornada especial de portes obertes amb activitats adreçades a tots els públics.

VISITES COMENTADES
Cada mitja hora i durant tota la jornada, l'equip d'educadors del MACBA ofereix presentacions de les exposicions en curs. En català a les hores en punt i en castellà a les mitges hores.

- L'herència immaterial. Assajant des de la Col·lecció
- Xavier Ribas. Nitrat
- Oskar Hansen. Forma oberta
- Nonument
- Art & Language Incomplet. Col·lecció Philippe Méaille
- Javier Codesal. Els peus que falten

TALLER MACBA en família
Amb la festa de la Mercè iniciem la nova temporada del MACBA en família i ho volem celebrar convidant petits i grans a visitar el Museu i a participar en el gran happening de confetis. Una experiència col·lectiva en la qual entraran en joc la provocació, la improvisació i la participació espontània del públic. Un conjunt d’accions que posaran en òrbita les emocions dels participants i que, de forma creativa, aniran envaint el Museu com si fossin petjades d'aquesta experiència efímera.

ESPAI FAMILIAR
Per la Mercè us convidem a envair de forma creativa un nou Espai familiar amb totes les sensacions suscitades pel happening de confetis. Un espai on cadascun de vosaltres podreu deixar empremta de la vostra experiència col·lectiva al MACBA.

VENDA ESPECIAL MACBAbooks
Posem a la venda al hall del Museu una àmplia selecció de publicacions del MACBA al preu únic de 6 €. Una molt bona ocasió per adquirir títols sovint difícils de trobar.

BAR – TERRASSA A LA PLAÇA AMB MORRO FI
Durant tota la jornada gaudeix de la nostra terrassa a l’aire lliure a la Plaça dels Àngels, a càrrec de Morro Fi.
Aquest servei estarà disponible a partir del divendres 19 de setembre, coincidint amb la programació del BAM a la plaça. Consulteu els horaris aquí.

La Mercè, 2013

Programa

DIMECRES 24 DE SETEMBRE, HORARI ESPECIAL DE 10 A 20 h

Preu: entrada lliure. Sense inscripció prèvia.


Continguts relacionats

Imatges

La Mercè 2014