Després de l'èxit de les tres Jornades Expressart. Museu portàtil que han tingut lloc en els tres darrers cursos escolars, presentem enguany el programa de les quartes Jornades amb la intenció de continuar l'intercanvi d'experiències al voltant d'aquest projecte. Seguim creient que és interessant que siguin les persones que han desenvolupat Expressart a les aules les que expliquin a altres companys la seva experiència, tot comentant com s'han organitzat, quines activitats han portat a terme, quines han estat les satisfaccions i les dificultats que han experimentat, els aprenentatges que s'han produït, el tipus d'adaptacions que han hagut de fer, etc., com també què ha suposat tant per als mestres com per als alumnes haver participat en l'experiència.

Aquestes Jornades estan obertes a professionals de tots els nivells i contextos educatius i pretenen contribuir a fomentar els espais de trobada i de relació, ja que tenim la certesa que l'experiència pot ser enriquidora per a tothom.

V Jornades Expressart

Programa

Dissabte 27 d'octubre, de 10 a 14 h

10 h. Presentació del projecte "Expressart - Museu portàtil"
A càrrec de Marta Berrocal, creadora del projecte

11.30 h. Pausa

12 h. Experiències:

- Elena Margarit, Mercè Pla i Núria Mallorquí, mestres de l'Escola Joan Bruguera, Girona. Nens i nenes de 3 a 5 anys d'Educació Infantil.
- Miriam Comino i Cristina Soldevilla, mestres de l'Escola Bressol La Rosa dels Vents, Cornellà. Nens i nenes de 2 a 3 anys.
- Marta Vivas i Trini Arnau, mestra i terapeuta ocupacional de l'Escola ASPACE, Barcelona. Joves de 16 a 18 anys amb necessitats educatives especials.

13.30 h. Debat obert

Telèfon d'atenció per a grups i programes educatius 93 412 14 13
educacio [at] macba [dot] cat