H1418 entra a Kosmopolis, la festa de la literatura amplificada.

Dissabte 23 de març ens acompanyarà Hamid Suleiman, artista sirià de novel·la gràfica ‒la seva última producció gràfica es diu Freedom Hospital i arrenca amb la primavera àrab‒ que ens proposarà un taller.

Primer Hamid ens explicarà la seva manera de treballar i com confeccionar un storyboard per ordenar les idees de cara a fer una novel·la gràfica. I després… Tisores, paper, fotocòpies i idees!! Nosaltres mateixos farem els nostres storyboards.

Recorda que, com sempre, és una activitat d’entrada lliure!

T’hi esperem!

Habitació 1418 és com un laboratori on es treballa colze a colze amb els artistes, però és també un lloc de trobada per passar-hi la tarda, proposar tallers i transitar el museu d’una altra manera. És un espai on els joves comparteixen coneixements i aprenen coses mentre les fan.

L’artista Alba Rihe continuarà el programa encetat el trimestre passat. Es tracta d’un treball experimental guiat pels desitjos i les inquietuds dels mateixos participants, que té en compte tant allò que volen aprendre com allò que cadascú pot ensenyar.

.

Programa

DISSABTE 23 DE MARÇ, de 17 a 20 h
Lloc: CCCB
Preu: Gratuït
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske