Gold 20 és una mena de vidre daurat, sense or, que va crear fa poc la planta de Guardian Industries a Tudela (Navarra) i que s’utilitza principalment en l’arquitectura exterior. Les seves propietats mecàniques són idèntiques a les d’altres productes de la gamma SunGuard i es presenta, per tant, com una de les opcions cromàtiques d’un determinat tipus de vidre. El color daurat és ornamental.

Gold 20 és també l’element central que dóna títol a un projecte artístic d’Ainara Elgoibar que es presenta en el context del MACBA es viu. Aquest projecte videogràfic narra el procés de fabricació d’aquest vidre i recupera la tradició del documental industrial, una pràctica que oscil·la entre la proposta artística i la documentació d’un procés de producció.

Projecte produït amb el suport de BCN Produció’13. La Capella, Institut de Cultura de Barcelona i en col·laboració amb Guardian Industries.

Amb la col·laboració de:
Tractora S. Coop
Amb el suport de:
Moritz
Gold 20

Programa

DISSABTE 15 DE FEBRER A LES 19 h

Ainara Elgoibar és llicenciada en Direcció i Administració d’Empreses per la Universitat de Deusto i en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Els seus principals objectes d’estudi han estat la música pop i los rituals de consum que l’envolten i, més recentment, l’activitat industrial.

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
tel. 93 481 46 81