al

En què penses quan t’imagines el futur? Quin aspecte té? T’imagines un paisatge escrupolosament dissenyat i ple de miracles tecnològics? O més aviat un desert on escassegen els recursos? Et preocupa com quedarà el planeta després del desastre climàtic?

Els dissabtes 15 i 22 de desembre dedicarem tres hores a pensar en el nostre futur, i ho farem jugant. Imaginarem com viurem en un món ple de dificultats i com ens relacionarem amb altres éssers vius que seran la clau per a la supervivència. La humanitat gira els ulls cap a la natura i aprendrà de nou a ser, viure i morir plegats.

Vine a jugar a Game of Kin i passa-t'ho bé creant relats de ciència-ficció on imaginarem els escenaris i futurs possibles de les bèsties i bestioles d’aquest planeta.

Taller a càrrec de Colectivo LPL

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte a partir de les 17 h. T'hi esperem!

Game of Kin

Programa

DISSABTES 15 I 22 DE DESEMBRE, de 17 a 20 h
Lloc:
Aula 0
Preu: gratuit
Educació
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13