al

Moure el cos seguint un llistat d'instruccions i cronometrar les rutines diàries són algunes de les accions que ens proposa Rosemarie Castoro. A l'artista li agradava observar-se a sí mateixa desenvolupant activitats quotidianes i parava una atenció especial al temps i l'espai, tant dins de l’estudi com al carrer.

Partint de les Street Works, us convidem a observar la plaça i el museu per imaginar col·lectivament quines accions s'hi poden afegir. Crearem entre tots noves escenografies urbanes, i plasmarem en una partitura els temps i els ritmes de cada moviment, de cada cos, de la realitat que ens envolta.

Cada cap de setmana, el programa En família convida petits i grans a acostar-se al museu i compartir tallers amb artistes que, a través del cos, la veu, el traç, la paraula i el so, ens proposen altres maneres de fer, mirar, escoltar o pensar.
Entenem aquests tallers com a espais de creació i d'exploració sensorial col·lectiva, on es desdibuixen i es redefineixen les lògiques habituals entre tots els participants, on tant els nens com els adults proposen i fan; un espai i un temps compartits per activar la imaginació i obrir la porta a l’inesperat.

Rosemarie Castoro journals

Programa

26, 28 I 29 DE MARÇ, d'11 a 12.30 h

DIMECRES 28 a les 11 h, amb intèrpret en llengua de signes sota demanda prèvia: educacio [at] macba [dot] cat o 93 412 14 13

macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68

Exposició