Els dijous, del 19 d'octubre 2023 al 30 de maig 2024

17:00 h

Aula 0

Gratuït. Amb inscripció prèvia.

Per setè any consecutiu, despleguem aquest espai permanent en el qual nens i nenes del barri poden experimentar amb un artista per viure una experiència col·lectiva en una zona elàstica, oberta a la imaginació i amb ganes de trencar normes. Enguany iniciem el curs amb un nou projecte de recerca-acció amb l’artista Marc Larré i la seva proposta Imperceptible permanent.

De quines maneres podem intervenir en el museu? Podem introduir-hi empremtes imperceptibles? Com podem deixar una sèrie d’accions i traces lleus del nostre pas per les sales? Enguany prendrem el relleu del grup anterior, amb el qual vam fer un manual en format fanzín dut a terme entre totxs , on podem trobar instruccions de com deixar aquesta mena d’empremtes de manera permanent en un museu. Amb una fotocopiadora i els dibuixos de totxs lxs  participants, vam recollir una sèrie d’accions que han cristal·litzat en micropeces que s’escapen de l’ull de la institució. Si el museu legitima les persones que fan art, aquesta vegada seran les persones les que legitimen el museu com a lloc de trobada, experimentació lliure de judici i, per què no, generadora  de comunitat.

A càrrec de Marc Larré, artista, i Ricardo Pérez-Hita, educador i coordinador d’Educació.

Informació pràctica:

  • Dates: els dijous, del 19 d'octubre 2023 al 30 de maig 2024 (excepte els dies festius i el període de vacances escolars)
  • Dirigit a: nens i nenes del barri, de 9 a 12 anys
  • Horari: els dijous, a les 17:00 h
  • Durada: 90 minuts
  • Preu: gratuït. Amb inscripció prèvia
  • Inscripció: per formar-ne part, poseu-vos en contacte amb rperezhita [at] macba [dot] cat (Ricardo Pérez-Hita)

Participant

Marc Larré
Amb el suport de
Logo Fundació Occident
Portada fanzine

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de educacio [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 412 14 13.