al

Avui l’art genera més debat que mai: obres polítiques, impacte visual, exploració corporal, contenció i excés, realitat o ficció…
L’objectiu del curs és mostrar la complexitat de la producció artística actual, lligada al coneixement del patrimoni.

La història de l’art és una construcció subjecta als canvis, no una narració acabada i única. La necessitat de generar un debat crític sobre els límits i l’autonomia dels mitjans artístics és fonamental.

En aquest curs l’èmfasi es trasllada als plantejaments estètics i les poètiques conceptuals que determinen les condicions de treball de l’artista contemporani. La informació i el debat obert, la concepció híbrida dels gèneres tradicionals i els processos d’investigació són els eixos determinants en l’articulació dels nous llenguatges creatius.

Proposem la reformulació d’aquest nou paradigma artístic com a base del curs, que combinarà sessions teòriques amb sessions d’observació i treball directe a les sales del Museu.
Curs impartit per Cloe Masotta.

Curs reconegut pel "Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya" com a activitat de formació permanent.

Dwarf and Rhinoceros (With Large Black Shape) With Story Called Lamb. © John Baldessari, 2015 Vista de la instal·lació a la Marian Goodman Gallery, Nova York, 27 de juny -23 d’agost, 2013. Cortesia de l’artista i de Marian Goodman Gallery. Foto: Ellen Page Wilson

Programa

DEL 4 AL 8 DE JULIOL DE 2016, DE 10 A 13 h
Lloc: MACBA
Per a més informació: 93 412 14 13 i educacio [at] macba [dot] cat