Activitats Tallers

Big Draw. Barcelona Dibuixa

La festa del dibuix al MACBA

28 oct. 2018

11 h

.

.

El diumenge 28 d’octubre el MACBA s’uneix a la Festa del Dibuix, el Big Draw. Artistes, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors, tant reconeguts com emergents, proposen tallers per a tothom on es podrà experimentar, de manera lliure, espontània i gratuïta, amb les múltiples possibilitats del dibuix.

Organitzat i impulsat a Barcelona pel Museu Picasso des de l’any 2010, The Big Draw és una organització benèfica fundada el 2000 i orientada a l’educació artística, que promou la lectura visual i el llenguatge universal del dibuix com a eina per a l’aprenentatge, l´expressió i la creació.

L’edició 2018 del Big Draw amplia el seu radi d’acció i, a més de la zona del Museu Picasso, s’estén a d’altres zones de la ciutat: la Fundació Joan Miró, el MACBA, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Museu del Disseny de Barcelona.

Per part del MACBA, s’ha convidat les artistes Tere Recarens, Azucena Vieites, Conxita Herrero, Benzo i el claustre de l’Escola Josep M. de Sagarra que duran a terme els seus tallers en quatre entitats del barri del Raval convidades també a participar en la festa. Les entitats que se sumaran al MACBA com a espais d’experimentació amb el dibuix són el Palau de la Virreina (pati), el Casal d’Infants del Raval, l’Escola Castella i l’Associació Diàlegs de dona.

*Foto: Conxita Herrero

Programa

DIUMENGE 28 D'OCTUBRE, d'11 a 19 h
Gratuït. Sense inscripció prèvia

Activitat organitzada pel Museu Picasso i l’Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona:

Contacte

Programes públics
macba@macba.cat
Tel: 93 481 33 68

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.