La imatge de l’obra no està disponible on-line.

Et in Arcadia Ego 1, 1995

Escultura, 21 x 26 x 25 cm

Fidel a una obra que atorga gran protagonisme als materials i a la seva precarietat, també les referències autobiogràfiques són habituals en el treball d’Antoni Llena. Si en altres obres al·ludeix a moments personals o als seus referents creatius, aquesta peça amb volum està construïda a manera de referència explícita i de petit homenatge a la mare. Et in Arcadia Ego I (I sóc a l’Arcàdia I) va ser realitzada l’any 1995 amb la manta de cotó en què va morir la mare de l’artista. Un temps després de la seva mort, Antoni Llena la va plegar amb cura i la va precintar amb cinta adhesiva, i després hi va col·locar al damunt un fragment de cautxú de color carn amb forma d’úter femení. 


Fitxa tècnica

Títol original:
Et in Arcadia Ego 1
Número de registre:
0394
Artista:
Llena, Antoni
Data de creació:
1995
Any d'adquisició:
1997
Estat:
En préstec
Fons:
Col·lecció MACBA. Consorci MACBA
Tipus d'objecte:
Escultura
Tècnica:
Cotó, cautxú i cinta adhesiva
Dimensions:
21 x 26 x 25 cm (alt x ample x fons)
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Consorci MACBA
Copyright:
© Antoni Llena, VEGAP, Barcelona
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.