Imagen
[197-]
Prova d'impremta. -- Prova d'impremta en paper fotogràfic d'un poema visual, i.e. una lletra "S" de grans dimensions amb la figura d'un peix seccionat en dues parts, la part posterior amb el cap del peix ajustada a l'extrem superior de la lletra "S" i la part anterior amb la cua del peix ajustada a l'extrem inferior de la lletra. -- Al peu de la prova d'impremta, la menció del títol i el nom de l'autor impresos, i.e. "Poema" i "Joan Brossa". -- La prova d'impremta en paper fotogràfic està unida a una base de cartó rígid. Al verso de la base de cartó, una referència impresa del fabricant anglès, i.e. "'The Dorchester', illustration board for wash & line work made by Daler Board Co. Ltd, Wareham, Dorset".
-- A la prova d'impremta en paper fotogràfic, dues línies diagonals traçades amb tinta potser per a indicar una correcció tipogràfica en la lletra "S" de la composició; una nota indicativa en relació amb la mida de la composició; i una nota indicativa potser en relació amb el nombre de tintes de la composició.

Fitxa tècnica

Pertany a:
Otros
Crèdit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Sèrie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Proves d'impremta. Secció Preparació per a l'edició d'obres. Fons Joan Brossa
Publicació/Producció:
[197-]
Dimensions/Durada:
Dimensions: 35,2 x 25,1
Idioma:
Català
Tipus de material:
Document
Número de registre:
A.JBR.03510.004
Topogràfic:
BROSSA_PREP_PRI_PV_00002_001_GF_001

Documents d’arxiu relacionats

Altres documents d’arxiu relacionats

Tot i que les meves escultures contenen idees sobre processos de desenvolupament psicològic i emocional, de fet no són sinó exploracions físiques del pensament, el sentiment, la comunicació i la relació.
Karla Black