Activitats Tallers

L’onada màgica

Taller adreçat a famílies amb nens i nenes de 2 a 5 anys

02 març al 11 maig 2019

11 h

.

.

D’on sorgeix una peça d’art? Com arriba fins a un museu? I quan hi arriba, com troba el seu lloc? Les famílies visitants són les protagonistes d’un conte fet a mida per a aquesta activitat que permet observar les obres des de perspectives poc habituals, fins a olorar-les, tocar-les, vestir-les i tenir-ne cura. Un conte que condueix els nens i nenesper les sales i també per l’exterior per comprovar que un museu és un lloc on es produeixen aquells moments màgics que fan que tot encaixi. Una bona manera de fer la primera descoberta del museu per als nens i nenes que no hi han estat mai, i una descoberta molt diferent per a les famílies habituals del MACBA.

Taller a càrrec de Núria Clemares i Marga Socias

Programa

DISSABTES 2, 9, 16 I 30 DE MARÇ; 13 I 27 D'ABRIL; 4 I 11 DE MAIG, a les 11 h.
Lloc:
Sales del museu
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). 2€ per participant (tant adults com infants) acreditant situació de discapacitat. Gratuït amb carnets Família i Amic.

Inscripció Accedeix-hi directament fent clic al botó.

Comentaris

 • Vaig anar amb la meva filla de 2 anys aquest dissabte. I vaig trobar-me amb una noia poc empàtica amb els més petits, és dificil que no toquin o que s’esperin massa estona o que no es barallin per poder portar el carro...s’ha de tenir més mà esquerra; crec q no esta pensat pels més petits. La història no estava malament però hi ha detalls que es podien polir com la música al mòbil (potser un petit altaveu?) i filant prim us diré que em va fer patir una balena tan de temps fora de l’aigua...
  Espero que aquest comentari sigui d’ajuda. Gràcies

  Usuari
  Ares
  Hota
  10:28
  Data
  11 mar. 2019
 • Gràcies pel seu comentari.
  Els tallers #MACBAenfamilia estan pensants per a l’edat de les nenes i nens a qui s’adrecen i els condueixen artistes i educadores amb inquietuds i experiència amb infants que en gaudeixen fent-los i proposant-los.
  Lamentem la impressió de poca empatia amb els menuts que va sentir. Tenim molt present pensar dinàmiques i formes d’entrar a les exposicions sense que les limitacions de conservació de les obres, que no ens permeten tocar-les, esdevingui un inconvenient en l’experiència de l’infant.
  Esperem que comprengui també l'esforç en gestionar grups nous i diversos cada setmana (en funció dels inscrits a cada taller, trobant-se a vegades grups amb majoria de ‘grans’ de 5 anys i pocs ‘petits’ de 2 o a l’inrevés) i en adaptar dinàmiques de bon funcionament per al correcte desenvolupament de l’activitat.
  Tindrem present els seus suggeriments per a futures sessions i ens assegurarem que vetllin amb cura per la balena en el seu temps fora de l’aigua

  Usuari
  Hota
  12:54
  Data
  21 mar. 2019

Contacte

Programes públics
macba@macba.cat
Tel: 93 481 33 68

Informació de contacte

Inscripció Accedeix-hi directament fent clic al botó.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Documents

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.