Cartografías arte + educación és una web desenvolupada per Pedagogías Invisibles que visibilitza i reconeix la figura que treballa en el camp de l’art+educació i ofereix un mapeig sobre la situació en què es troben actualment les i els arteducadors a l’Estat espanyol. Les dades dialoguen entre si, de manera reflexiva, per esbrinar qui són els agents, com s’organitzen (de manera individual o col·lectiva), quines són les seves principals disciplines artístiques, quines són les qüestions clau que envolten els seus processos, etc. En aquesta trobada es conversarà amb agents afins a aquestes pràctiques per obrir noves vies de diàleg i reflexionar sobre què fem, com ho fem i per què ho fem.

Fundació Banco Santander

Gràcies al mecenatge educatiu de la Fundación Banco Santander. Som conscients que per contribuir a l’art contemporani cal donar suport a l’ensenyament i promoure un sistema pedagògic que refermi la creativitat i l’experiència estètica.

La Fundación Banco Santander comparteix plenament aquesta filosofia amb nosaltres, i és per això que un any més col·labora amb el MACBA actuant com a mecenes del seu Programa de Formació Permanent del Professorat.

.

Programa

DIMECRES 22 DE MAIG, a les 18 h
Lloc:
Espai La Cuina (Aula 0)
Preu: Gratuït.

Educació
educacio [at] macba [dot] cat
Tel: 93 412 14 13