al

Experiències des de l’art contemporani adreçades al públic familiar, perquè tant els més petits de casa com els pares i les mares es puguin apropar d’una manera lúdica als processos artístics de creadors contemporanis. Una activitat pràctica de descoberta i exploració on es posen en joc les obres del Museu.

En el món de Sergi Aguilar hi trobem una gran varietat d’estris. Si ens hi fixem, podem endevinar quins han estat els seus usos i vivències. Són estris estranys? Estris que coneixem? Potser no tenen una relació directa amb els objectes que ens envolten a casa, però també estan ordenats, apilats, col·locats de diverses maneres. Quan un objecte entra en joc en aquest taller, tot està per descobrir, fer i ser explicat. Com s’agafa? Què deu ser? Per què deu servir?... Preguntes i experiències sense fi per compartir un matí en família.

Taller familiar a càrrec d’Experimentem amb l’Art.

Patrocinador del programa:
KH7
MACBA en família

Programa

DISSABTES A LES 11H, DEL 6 AL 27 DE JUNY DE 2015
Lloc: Atri del Museu.

Entrada: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït per als Amics del MACBA. Places limitades. Activitat recomanada per a famílies amb infants d’1 a 5 anys.


Continguts relacionats

Imatges

Foto: Eva Carasol
Foto: Eva Carasol
Foto: Eva Carasol
Foto: Eva Carasol
Foto: Eva Carasol
Foto: Eva Carasol
Foto: Eva Carasol
Foto: Eva Carasol