al

Imaginem que el museu és un gran transmissor de ràdio. O encara millor: el museu és una antena que capta interferències del carrer i de la vida del Raval cada diumenge al matí. O més aviat: és un canal que obre els nostres sentits, activa el nostre cos i suspèn els nostres judicis. Un moment! I si fos un micròfon obert, que amplifica la diversitat de veus del diumenge als barris? Concedit. Ara que el museu és una radio, podem fer una emissió sense paraules? Fer una emissió de gestos o de balbucejos? O més aviat, podem fer que el museu escolti veus no escoltades i les marginades? Escoltaria el museu aquestes veus? S’estovarien les parets blanques del museu amb la nostra radiació? Anem a pams. Apleguem aquestes preguntes, fiquem-les en una bossa i posem-nos a radiar vuit diumenges en família.* Cada sessió serà una estratègia per convertir un museu en ràdio, una estratègia per connectar el que hi ha dins amb e que hi ha fora.

A càrrec de Violeta Ospina. Us suggerim que vingueu amb roba còmoda.

Foto: Andrea Quitian, Fundación HBG

Violeta Ospina (Bogotà, 1986) és una artista interdisciplinària que treballa els encreuaments entre les arts visuals i les arts vives. Ha estudiat Arts Plàstiques i Arts Vives a la Universidad Nacional de Colombia i Art Sonor a la Universitat de Barcelona. En la seva obra opera l’estranyament i la percepció alterada d’objectes, situacions i llocs de la ciutat. Des de 2016 forma part de Radio Cava-ret, grup de performance i ràdio amateur que codirigeix amb Samuel Céspedes. Col·labora des de fa uns anys amb Ràdio Web MACBA i l’associació cultural Jiser, a Barcelona.

Programa

DIUMENGES 6, 13 I 27 D'OCTUBRE; 3, 10, 17 I 24 DE NOVEMBRE I 1 DE DESEMBRE DE 2019, d’11.30 a 13 h
Lloc: Sales del Museu
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït amb carnet Família o Amic.
2€ per participant (tant adults com infants) acreditant situació de discapacitat.
Aforament limitat. S'aconsella fer inscripció prèvia.

InscripcióAccedeix-hi directament fent clic al botó.

Oferim recursos de suport per a adults/infants amb necessitats d’accessibilitat. Consulteu els serveis disponibles per aquest taller a educacio [at] macba [dot] cat.

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13