Una trobada i taller impartit per Antoinette Torres Soler, fundadora i directora d’Afroféminas, una revista digital que es llegeix en més de quaranta països i que compta amb milers de seguidorxs a tot el món de parla hispana. Amb aquesta cubana espanyola que resideix a Saragossa des de fa una dècada analitzarem, a través d’una dinàmica participativa, situacions quotidianes per visibilitzar i conèixer quina és la percepció que realment tenim de les persones afrodescendents.

Antoniette Torres Soler ha estat professora de Teoria Estètica a la Universidad de las Artes de Cuba fins a l’any 2007. Des de 2010 és presidenta de l’Asociación Cultural Somos Arte, entitat que desenvolupa projectes musicals, d’arts visuals i performance, entre d’altres.

L'Habitació 1418 neix al 2014 com a projecte del CCCB i el MACBA per oferir als joves d'entre 14 i 18 anys un espai on acostar-se, aprendre i experimentar amb continguts relacionats amb la cultura i l'art contemporanis. Internet, cinema, disseny, creació, alimentació, tecnologia o teatre són alguns dels àmbits que es treballen a partir de tallers diversos, visites a exposicions o amb la participació en festivals i projectes artístics vinculats, sobretot, al barri del Raval.

L’espai està dirigit per l’artista visual Fito Conesa i està ubicat a l'Aula Zero del MACBA (davant del MACBA Store Laie, amb entrada per la plaça de Joan Coromines). L'accés és gratuït.

Microrracismes

Programa

DISSABTE 8 DE JULIOL, DE 17 A 21 h
Lloc: Aula 0 del MACBA

Tel. 93 481 33 68
macba [at] macba [dot] cat