Amb motiu de les festes de la Mercè, el MACBA ofereix una jornada especial de portes obertes amb activitats adreçades a tots els públics.

VISITES COMENTADES
Cada hora i durant tota la jornada, l'equip d'educadors del MACBA ofereix presentacions i visites en llengua de signes (a les 17 i a les 18 h) de les exposicions en curs.

- Espècies d’espais
- Desitjos i necessitats. Noves incorporacions a la Col·lecció MACBA
- Sergi Aguilar Revers / Anvers(1972-2015)
- Miserachs. Barcelona

TALLER MACBA en família. Veniu a descobrir la Barcelona de Xavier Miserachs!
Amb la festa de la Mercè iniciem la nova temporada de MACBA en família i ho celebrem convidant petits i grans a visitar el Museu i a participar en la construcció d’una instal·lació artística al voltant de l’exposició de Xavier Miserachs. Hem organitzat un taller col·lectiu per a totes les edats on podrem repensar la nostra ciutat amb un munt de materials per dibuixar i fer collage. A poc a poc anirem omplint l’atri del Museu amb les nostres propostes.
Taller de la Mercè, de 10 a 20 h ininterrompudament. Atri del Museu. Entrada gratuïta. Sense inscripció prèvia. Places limitades, adjudicades per ordre d’arribada. 

NOU ESPAI FAMILIAR
Inaugurem una nova zona de joc i descans amb canviador, microones i matalassets perquè els més petits puguin dinar, fer una becaina o jugar.

VENDA ESPECIAL MACBA BOOKS
Posem a la venda al MACBA Store Laie una àmplia selecció de publicacions del MACBA al preu únic de 6 €. Una molt bona ocasió per adquirir títols sovint difícils de trobar.

Amb el suport de:
Estrella Damm
KH7
La Mercè 2014

Programa

DIJOUS 24 DE SETEMBRE, HORARI ESPECIAL DE 10 A 20 h

Entrada lliure. Sense inscripció prèvia.


Continguts relacionats

Vídeos

Imatges

La Mercè
La Mercè 2014
MACBA BOOKS Mercè 2015