Amb motiu de les festes de la Mercè, el MACBA ofereix una jornada especial de portes obertes amb activitats adreçades a tots els públics.

VISITES COMENTADES
Cada hora i durant tota la jornada, l'equip d'educadors del MACBA ofereix presentacions i visites en llengua de signes (a les 17 i a les 18 h) de les exposicions en curs.

- Espècies d’espais
- Desitjos i necessitats. Noves incorporacions a la Col·lecció MACBA
- Sergi Aguilar Revers / Anvers(1972-2015)
- Miserachs. Barcelona

TALLER MACBA en família. Veniu a descobrir la Barcelona de Xavier Miserachs!
Amb la festa de la Mercè iniciem la nova temporada de MACBA en família i ho celebrem convidant petits i grans a visitar el Museu i a participar en la construcció d’una instal·lació artística al voltant de l’exposició de Xavier Miserachs. Hem organitzat un taller col·lectiu per a totes les edats on podrem repensar la nostra ciutat amb un munt de materials per dibuixar i fer collage. A poc a poc anirem omplint l’atri del Museu amb les nostres propostes.
Taller de la Mercè, de 10 a 20 h ininterrompudament. Atri del Museu. Entrada gratuïta. Sense inscripció prèvia. Places limitades, adjudicades per ordre d’arribada. Més info: educacio [at] macba [dot] cat ( ) i tel. 93 412 14 13

NOU ESPAI FAMILIAR
Inaugurem una nova zona de joc i descans amb canviador, microones i matalassets perquè els més petits puguin dinar, fer una becaina o jugar.

VENDA ESPECIAL MACBA BOOKS
Posem a la venda al MACBA Store Laie una àmplia selecció de publicacions del MACBA al preu únic de 6 €. Una molt bona ocasió per adquirir títols sovint difícils de trobar.

Amb el suport de:
Estrella Damm
KH7
La Mercè 2014

Programa

DIJOUS 24 DE SETEMBRE, HORARI ESPECIAL DE 10 A 20 h

Entrada lliure. Sense inscripció prèvia.


Continguts relacionats

Vídeos

Imatges

La Mercè
La Mercè 2014
MACBA BOOKS Mercè 2015
Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer